Demi Lovatolla suhde puolta vanhempaan supertähteen: ”Voisi olla oma tytär!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias teinitähti Demi Lovato oli taannoin otsikoissa hakeuduttuaan vieroitushoitoon. Lovato hakeutui hoitoon hermoromahduksen vuoksi, ja hoito tuotti ilmeisesti myös tulosta. Hän on myös kertonut avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan.

Nyt Hollywoodissa huhutaan, että Demi Lovato olisi deittaillut 36-vuotiasta näyttelijä Ryan Philippeä kolmen kuukauden ajan. Valtavan ikäeron takia Demi voisi olla Ryanin tytär. Lähde kertoi E!-uutissivustolle, että pariskunnan suhden oli välillä todella kiihkeä.

– Demi ei kuitenkaan ollut tietoinen, että Ryan oli tulossa isäksi. Vasta kun lapsi oli syntynyt ja Demi sai tietää siitä, välit viilenivät, lähde kertoi.

The Lincoln Lawyer -näyttelijäkomistus seurusteli vuonna 2010 Alexix Knappin kanssa, joka tuli seurustelun aikana raskaaksi. Philippe on ollut ex-tyttöystävänsä tukena koko raskauden ajan, vaikka hänen on kerrottu odottavan isyystestien tuloksia.

– Hän on hyvä isä ja vaikka lapsi ei olisi hänen, Ryan haluaa tehdä asiat oikein ja olla tukena, lähde kertoi.

Ryan Philippe on tunnettu myös Oscar-voittaja Reese Witherspoonin ex-aviomiehenä. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 11-vuotias Ava Elizabeth ja 7-vuotias Deacon Reese. Aikaisemmin tänä vuonna Philippellä oli on-off -suhde näyttelijätär Amanda Seyfriedin kanssa.