42-vuotiaan supermallin bikinipeppu hakee yhä vertaistaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva supermalli Helena Christensen poseerasi viime vuonna pitkästä aikaa lehtien sivuilla poseeratessaan alastomana Man About Town -tyylilehden sivuilla. Läpimurtonsa hän teki kuitenkin 20 vuotta sitten Chris Isaacin maineikkaalla musiikkivideolla.

Upea 42-vuotias tanskalainen ei jää vartalollaan lainkaan jälkeen nuoremmista kollegoistaan. Viime kesänä hän poseerasi Reebok-lenkkarimerkin mainoksessa pelkissä lenkkikengissä, eli käytännössä alastomana. Nyt Helena on poseerannut kameroille uimarannalla bikineissä, ja kuvien perusteella hän on edelleen supermallin muodoissa.

Vuonna 1986 Miss Tanskaksi 18-vuotiaana valittu supermalli on edelleen fyysisesti varsin näyttävässä kunnossa. Missikruunun myötä Christensen oli mukana Miss Universum -kilpailuissa, josta hänet bongattiin malliuralle. Pian tämän jälkeen hän muutti Pariisiin. Yksi Helena Christensenin tunnetuimmista rooleista oli Chris Isaakin tunnetussa Wicked Gam-musiikkivideossa, jossa hän näytteli laulajan rakastajatarta.