52-vuotiaalla CSI-kaunottarella uskomaton bikinivartalo – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen talouslehti Forbes tutki vuonna 2009 parhaaseen katseluaikaan televisiossa esiintyvien naistähtien ansioita, ja tuolloin listan kolmoseksi sijoittui 9,5 miljoonan dollarin tuloillaan naistähti Marg Helgenberger. Sittemmin neitokaisen tuloista ei ole juuri uutisoitu.

Helgenberger on tuttu muiden muassa huippusuositusta CSI-poliisisarjasta, josta hänelle maksetaan peräti 375.000 dollaria jaksolta. Nyt Marg Helgenberger on kuvattu esittelemässä ikäisekseen todella upeaa bikinivartaloa Malibussa sijaitsevalla Zuma Beach -rannalla Los Angelesin liepeillä. Sinne kaunotar saapui hopeisella Mercedez-Benz CLS-autollaan.

52-vuotias Marg Helgenberger on urallaan tähdittänyt CSI-sarjan lisäksi myös kulttisuosioon aikanaan noussutta China Beach -televisiosarjaa, josta hänet palkittiin vuonna 1990 parhaan sivuosan Emmy-patsaalla. Helgenberger erosi aviomiehestään Alan Rosenbergistä vuonna 2009. Pariskunnalla on parikymppinen Hugh-poika.