Serena Williamsin rintamus ihastutti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennistähti Serena Williams on pysynyt viime aikoina poissa tenniskentiltä loukkaantumisiensa vuoksi. Urheilumaailman muodokkaimpiin tähtiin lukeutuva Williams joutui pitämään pitkään taukoa pelikentiltä, mutta nyt tilanne on paranemaan päin.

Serena valitteli aiemmin kärsineensä jopa masennuksesta, mutta hän palasi äskettäin pelikentille. Neitokainen nimittäin julkaisi itsestään kuvan pelaamassa tennistä varsin erikoisessa peliasussa, joka muistutti ”kokovartalokondomia”. Nyt Serena on ikuistettu poistumassa uimarannalta pienissä farkkushortseissa ja bikinien yläosissa.

Serena Williams aloitti tennisuransa jo vuonna 1995 ja on sittemmin saavuttanut monia merkittäviä voittoja urallaan. Urheilumaailman tähdeksi Serena nousi yhdessä siskonsa Venus Williamsin kanssa. 29-vuotias Serena on voittanut urallaan muiden muassa kultaisen olympiamitalin peräti kahdesti.