Uskaltaisitko näin rintavien ja vähäpukeisten lentäjien kyytiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina monien lentoyhtiöiden lentoemännät ovat keränneet rahaa joko harrastustoimintaansa tai hyväntekeväisyyteen julkaisemalla omia tyttökalentereita. Esimerkiksi Ryanairin kaunottaret ovat saaneet kalenterillaan kansainvälistäkin huomiota.

Nyt verkossa ei nähdä kalenteria, vaikka kyseisistä kuvista voisi sellaisen hetkessä tehdäkin. Uncoached-verkkojulkaisu on nimittäin saanut käsiinä joukoon valokuvia, joissa toinen toistaan seksikkäämmät naiset poseeraavat ilmailuhenkisesti.

Mukana on muiden muassa uhkeita ja vähäpukeisia naispilotteja sekä minihameinen hävittäjälentäjä. Kaikkihan tietävät, että ilmailu on todellisuudessa seksikäs laji, mutta aivan näin näyttävää se tuskin todellisuudessa kuitenkaan on.