Uusi hillitön valokuvausilmiö villitsee – lopputulos aina kostea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime aikoina kertoneet useaan otteeseen Australiasta alkunsa saaneesta valokuvausilmiöstä, jossa kuvattavat makaavat mitä erikoisimmissa paikoissa vatsallaan kädet ja jalat suorina. Ilmiö on vaatinut jo useita ihmishenkiä, kun kuvattavat ovat tavoitelleet erikoisuuksia.

Nyt planking voi olla jo eilisen trendi, sillä tilalle on astumassa uusi hauska ja kesäinen valokuvausilmiö. Kyseessä on Leisure Dive, jonka kuvien ikuistamisessa on aina kostea loppu. Siinä on nimittäin tarkoitus poseerata mahdollisimman leppoisan näköisesti ilmassa uimahypyn aikana.

Ilmiötä varten on perustettu oma verkkosivustonsa, jossa käyttäjät voivat jakaa muiden nähtäväksi ja arvosteltavaksi hauskoja poseerauksiaan. Katso alta muutamia esimerkkejä tällä hetkellä suosituimmista kuvista. Lisää kuvia löydät osoitteesta LeisureDive.com.

Kuva: Leisuredive.com

Kuva: Leisuredive.com

Kuva: Leisuredive.com

Kuva: Leisuredive.com

Kuva: Leisuredive.com