Sharlely Kerssenberg kuuma bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina viihdelehdissä on saatu ihastella urheilutähdistä lähinnä tenniskaunottaria, kun Anna Kournikova kollegoineen on päätynyt kerta toisensa jälkeen paparazzien tähtäimiin. Nyt vuorossa on kuitenkin poikkeuksellisesti miespuolinen tennistähti – tai oikeastaan hänen vaimonsa.

Takavuosien 43-vuotias tennistähti Boris Becker on nimittäin ikuistettu lomailemassa Espanjan Formenterassa yhdessä vaimonsa kanssa. Kuvankaunis vaimo Sharlely ”Lilly” Kerssenberg onkin otosten perusteella varsin kuvauksellinen kaunotar erityisesti bikineissä. Tällä kertaa Lilly kuvattiin näyttävissä mustissa string-bikineissä. Matkaseurana pariskunnalla oli futislegensa Ruud Gullit Estelle-vaimonsa kanssa.

34-vuotias hollantilaissyntyinen Sharlely ”Lilly” Kerssenberg tuli kotimaassaan alunperin tunnetuksi mallina. Menestys catwalkeilla ja valokuvauksissa vaihtui lopulta kuitenkin vaimon rooliin, kun hän tapasi tennistähti Boris Beckerin.