Mehiläiset peittivät kokonaisen ihmisen – katso hurjat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten hurjapäisiin harrastuksiin lukeutuu muiden muassa muurahaispesässä istuminen. Kiinassa vastaavan aukon hurjapäisten kilpailujen rintamalla täyttää tempaus, jossa yritetään sinnitellä mahdollisimman pitkään mehiläisten peittämänä.

Nyt brittilehdet ovat julkaisseet kuvamateriaalia viimeisimmästä kilpailusta, joka jättää Yhdysvalloissa tunnetun mehiläisparran aivaan omaan luokkaansa. Kiinassa kilpailijat nimittäin peittyvät kokonaan mehiläisten alle, Daily Mail uutisoi. Katso kuvat tästä.

Shaoyangissa järjestetyssä kilpailussa tämän vuoden voittajaksi selvisi 42-vuotias maanviljelijä Wang Dalin, joka peittosi finaalissa toiseksi tulleen 20-vuotiaan maanviljelijän Lv Kongjiangin. Kilpailijat saavat pitää kisan aikana yllään ainoastaan alusvaatteensa. Ampiaiset mitataan kappalemäärän sijaan painossa, ja voittajan herkkuvartalo veti puoleensa huimat 26,8 kiloa mehiläisiä tunnin ajaksi.