Tiger Woodsin rakastajatar palautti miljoonat – aikoo paljastaa kaiken?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiskaunotar Rachel Uchitel tuli tunnetuksi, kun hänen salasuhteensa golftähti Tiger Woodsiin paljastui viime vuoden marraskuussa. Siitä sai alkunsa urheiluistorian suurin seksiskandaali. Sittemmin rakastajatar on ottanut kaiken irti saamastaan julkisuudesta.

Kerroimme aiemmin kuinka Woods esti Uchitelin nakukuvien julkaisun Playboy-lehdessä, koska se olisi rikkonut Woodsin kanssa tehtyä vaitiolosopimusta. Sittemmin neitokainen väitti, että hän ei ole rahan perässä. Nyt Uchitelin kerrotaan myös toimineen sanojensa mukaisesti, sillä hänen väitetään palauttaneen Woodsilta saamansa hyshys-rahat takaisin.

Summan epäillään olevan noin 8 – 10 miljoonaa dollaria. Samalla hän aikoo haastaa oikeuteen sopimuksen tehneen asianajaja Sophia Allredin. Mikäli sopimus raukeaa, voi Uchitel paljastaa likaiset yksityiskohdat hänen ja Tigerin suhteesta.

35-vuotias Rachel Uchitel sai taannoin potkut Diili-ohjelmasta jo ennen kuvausten alkamista. Hänen maailmanvalloituksensa ei ole sujunut kovinkaan hyvin, ja Woodsin nyt torppaamista Playboy-kuvista neitokainen olisi tienannut 300.00 dollaria. Varsinaisen omaisuutensa hän ansaitsi kuitenkin, kun Woods maksoi naiselle miljoonia siitä ettei tämä paljastaisi parin seksileikkejä. Nyt sopimus voi olla kuitenkin katkolla.