Shauna Sand näyttävänä rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuteen vuotaneen kotipornovideonsa merkeissä otsikoissa taannoin ollut näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on malliesimerkki siitä mitä liialliset kauneusleikkaukset voivat saada aikaan. Hänen ulkomuodossaan ei nimittäin ole juuri lainkaan luomua jäljellä.

Kauneuskirurgien leikkauspöydällä runsaasti aikaa viettänyt povipommi on kuvattu viime päivinä niin usein lomailemassa bikineissä, että hänen voisi luulla pitävän jonkinlaista bikininäytöstä. Aviomiehensä Laurent Homburgerin kanssa rannalla lekotteleva neitokainen on tällä kertaa kuvattu Miami Beachillä muodokkaana ja monokiniin pukeutuneena.

38-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996. Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä seitsemän vuotta sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla.