Surullisimmat pidätyskuvat listattiin – tässä surkeimmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa ja muualla maailmassa julkkistähtiä pidätetään päivittäin jos jonkinlaisten rötösten tai niiden epäilyjen takia. Lähes poikkeuksetta poliisit ”vuotavat” pidätyskuvat viihdelehdille, jotka voivat siten julkaista kuvat heti tuoreeltaan verkossa.

Julkkiksille pidätykset eivät ole mieluisia, mutta eivät ne sitä ole myöskään tavallisille kansalaisille. Usein pidätyskuvassa poseeratessa tai sitä ennenkin voi tirahtaa itku mahdollista tulevaa rangaistusta pohtiessa. Nyt verkossa on koottu yhteen muutamia keskimääräistä surullisempia pidätyskuvia. Niiden perusteella erityisesti naiset ovat tunteikkaalla päällä poliisiasemalla, mutta kyllä miehetkin osaavat vuodattaa kyyneleitä.

Kuva: Fairfaxunderground.com

Kuva: Strangecosmos.com

Kuva: Lol.com.pk