Whitney Portin bikineissä muhkeammat muodot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Whitney Port nähtiin aiemmin The Hills -realitysarjassa myös Suomen televisioruuduissa. Sittemmin The City -realitysarjaa tähdittänyt kaunotar on kasvattanut viime aikoina suosiotaan, kun hän herättää televisiorooliensa ohella huomiota myös ulkonäöllään.

Whitney Port treenaa säännöllisesti kuntosalilla, ja hänet nähtiin alkuvuodesta Los Angelesissa salitreenien jälkeen langanlaihana ja meikittömänä. Nyt Port on kuvattu rannalla bikineissä, jotka paljastivat hänen aikaisempaa muhkeammat muotonsa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa lähinnä terveellisen normalisoituneita muotoja.

Whitney Port on toiminut mallina muotinäytöksissä ja lehtien sivuilla. Hän on poseerannut muiden muassa Teen Vogue -lehdessä, jossa hän myös työskenteli muotitoimittajana. Whitney Port on työskennellyt myös muotimaailmaan keskittyneessä viesintätoimistossa New Yorkissa. Vuonna 2009 hän lanseerasi lisäksi oman vaatemerkkinsä nimeltä Eve & A.