Catherine Zeta-Jonesin rintavako ikuistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Catherine Zeta-Jones sai taannoin kunnianosoituksen synnyinmaaltaan Britannialta, kun hänelle annettiin ritarikunnan myöntämä harvinainen arvonimi. Tähdelle myönnettiin brittiläisen imperiumin komentajan arvo, eli CBE.

Parhaillaan arvon näyttelijätär on viettämässä aurinkolomaansa julkkisten suosimassa Saint Tropezissa. Näyttävä brunette kuvattiin siellä eilen varsin paljastavassa asussa, sillä se ei onnistunut peittämään kovinkaan tehokkaasti Catherinen rintamusta.

Catherine Zeta-Jones on naimisissa itseään 25 vuotta vanhemman näyttelijän Michael Douglasin kanssa. Pariskunnan elämää varjosti taannoin Douglasin sairastama kurkkusyöpä. Rankkojen syöpähoitojen jälkeen suosikkinäyttelijä on nyt kuitenkin selättänyt sairauden.