Cindy Crawford näyttää yhä hyvältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ja menestyksekkäimpiin huippumalleihin lukeutuva Cindy Crawford myönsi taannoin käyttäneensä ryppyjensä silotteluun jo vuosien ajan Botoxia. Kahden lapsen äiti kertoi, ettei ikääntymisen vaikutuksista huolimatta halua mennä kauneusleikkauksiin.

Taannoin Cindy Crawford teki näyttävän paluun lehtien kansikuviin poseeratessaan Meksikon Vogue-lehden kannessa. Nyt Cindy on poseerannut puolestaan kenkämalliston mainoskuvissa, mutta koko kaunotar mahtui luonnollisesti kuviin. Otosten perusteella entinen supermalli on edelleen loistavassa kunnossa.

45-vuotias Cindy Crawford on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Kaunotar on kokeillut myös näyttelijänuraa, ja hänen elokuviaan ovat muiden muassa Unzipped, Studio 54 ja tuoreimpana The Simian Line vuodelta 2001. Näyttelijä Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Hänellä on nykyään oma kauneustuotesarja. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu nykyisin Los Angelesissa ja Cindy pyörittää omaa Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötään.