Lasten rintaa ”imevä” nukke menee jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten lelut ovat viime vuosina kehittyneet alati realistisemmiksi, kun teknologia on mahdollistanut aikaisempaa aidommat reaktiot. Nyt tälläkin saralla on mahdollisesti menty jo hieman liian pitkälle, kun markkinoille on tulossa imetettävä nukke.

Uuden Breast Milk Baby -nimisen nukkemallin tarkoituksena on sen valmistajan mukaan opettaa tyttölapsille kuinka heidän tulee imettää myöhemmin omaa jälkikasvuaan. Kaikkien lasten vanhemmat eivät ole kuitenkaan olleet aivan samaa mieltä uuden nuken tarkoituksenmukaisuudesta.

Yhdysvalloissa 90 dollarin hintaan myytävä nukke sisältää laitteiston, jonka avulla se ryhtyy päästämään imemisen ääniä tuotaessa se tarpeeksi lähelle rintaa. Nuken suositusikäraja on kaksivuotiaasta ylöspäin. Nukkea valmistaa espanjalainen yhtiö, joka on nyt suuntaamassa Yhdysvaltojen markkinoille.