Spotifyn jenkkilista: Madonna, Sinatra, Guns’n’Roses… ja suomalainen Lovex

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Spotify-musiikkipalvelu on laajentanut toimintaansa ja on nyt valmis valloittamaan Yhdysvallat. Spotify juhlisti odotettua laajennusta juhlasoittolistalla jolta löytyy legendaarisia kärkikastin nimiä – sekä listan ainoana kotimaisena yhtyeenä Lovex, jonka U.S.A-kappale on listan kärkipäässä.

Lovexin kappale on valikoitunut samaan joukkoon muiden muassa Frank Sinatran, Bruce Springsteenin, Madonnan, Kissin ja Guns’n’Rosesin kaltaisten nimien kanssa. Spotifyn juhlalistalla on jo lähes 14 500 tilaajaa ja määrä nousee jatkuvasti.

Lovexin uusi Watch Out! -albumi leviää parhaillaan maailmalla. Yhtyeelle solmittiin hiljattain sopimus Euroopan suurimmalle musiikkimarkkina-alueelle, sopimus kattaa Saksan, Sveitsin ja Itävallan markkinat. Lovex on tehnyt aikaisemmin neljä kiertuetta Euroopassa ja syksyllä yhtyeen on tarkoitus toteuttaa viides kiertueensa uuden sopimuksen siivittämänä.

Lisäksi uusin albumi julkaistiin heinäkuun alussa Japanissa, missä yhtye on käynyt aikaisemmin keikkailemassa jo kahdesti. Japanin julkaisun yhteydessä Lovex teki myös yhteistyötä J-Rockin huippunimen, Miyavin, kanssa. Suomessa Lovex nähdään lavalla mm. Elämä Lapselle-konsertissa Hartwall Areenalla 14. syyskuuta.