Spaissaritähti on paisunut valtavaksi – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jokin aika sitten kuinka Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Melanie Brown, eli Mel B, oli vielä pari kuukautta sitten avioerohuhujen kohteena, mutta sittemmin ero peruttiin ja supertähti hankkiutui raskaaksi.

Mel B on jo kahdeksannella kuulla raskaana, ja hänen vauvamasunsa on valtava. Julkkistähti uitti nimittäin itseään ja vatsaansa hotellin uima-altaassa Los Angelesissa. Muotimaailman kuumimman trendin mukaisesti hän oli pukeutunut leopardikuvioisiin bikineihin.

36-vuotias Mel B on bändinsä hajottua onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti pariskunnan harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.