19-vuotias näyttelijäkaunotar nautiskeli märkänä bikinineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu saippuasarja Coronation Street kohahdutti taannoin Britanniassa, kun sarjan tuotantotiimi kertoi lisääävänsä sarjaan ensimmäisen lesbohahmon. Konservatiivinen suosikkisarja seuraa siis viimein tänä kesänä homoseksuaaleja suosivaa televisiotrendiä.

Sarjassa lesboroolia esittävä 19-vuotias teinitähti Sacha Parkinson suuntasi heti kuvaustauon alkamisen jälkeen kollegojensa kanssa nauttimaan leppoisasta lomasta Espanjassa. Nyt Sacha on suunnannut kollegoistaan poiketen nauttimaan vapaa-ajastaan Kyproksen Aya Napaan, jossa hänet ikuistettiin tällä viikolla vesileikeissä värikkäisiin bikineihin ja punaiseen lippalakkiin sonnustautuneena.

19-vuotias Sacha Parkinson näyttelee Coronation Street -hittisarjassa Sophie Websterin roolia. Nuoren kaunottaren roolihahmolla on sarjassa suhde Brooke Vincentin näyttelemän samanikäisen kaunottaren kanssa.