Sikamaiselle pierupilalle nolo päätös – tekijä sai nyrkistä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on tehty kymmenien vuosien ajan erilaisia piilokamera-tyylisiä tempauksia niitä varten kehitettyihin televisio-ohjelmiin. Viime vuosina vastaavia videoita on ryhdytty julkaisemaan merkittävästi enemmän, kun verkossa kuka tahansa voi niitä julkaista.

Hauskalta tuntuvatkaan pilat eivät aina pääty kovinkaan hauskasti, ja sen on nyt saanut kokea Jack Vale -niminen nuori mies, joka on tullut tunnetuksi juuri YouTubessa julkaistuista piilokameravideoistaan. Supermarketissa kuvatussa videossa hän pieraisee pyörätuolissa istuvan naisen kasvojen edessä. Koko tilanne kuvattiin videolle.

Naisen aviomies suivaantuu sikailusta ja päättää ojentaa miestä. Sananvaihdossa mies kuitenkin tempaisee Valea nyrkillä kasvoihin. Lopulta paikalle kutsutaan tilannetta selvittämään myös poliisit. Samalla selviää, että Vale olikin aiheuttanut pieruäänet mukanaan olevalla pierutyynyllä. Lopulta tilanteeseen voidaan soveltaa vanhaa sanontaa ”sitä saa mitä tilaa”.