Vanessa Hudgens törkyisenä roskisdyykkarina

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien myötä erityisesti teinityttöjen suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli teininä tunnetuksi useiden alastonkuviensa merkeissä. Niistä huolimatta nuori kaunotar on nyt viimein saanut uuden elokuvaroolin.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Vanessa Hudgens kuvaa parhaillaan New Jerseyssä uutta Gimme Shelter -elokuvaansa. Nyt kuvauksista on päätynyt verkkoon lisää paparazzikuvia, joissa roolihahmo muiden muassa roskisdyykkaa likaisena ressukkana. Lyhyessä tukassa, meikittömänä ja roolihahmon löysissä vaatteissa hän näyttää lähinnä kodittomalta. Vanessa pitää itsekin kuvia shokeeraavina.

– Olen tehnyt jopa typerän kovasti töitä uuden Gimme Shelter -elokuvani parissa. Olen työstäni ylpeä, ja voin luvata teille kaikille, että tulette olemaan shokissa siitä miltä minä elokuvassa näytän. Se on aivan hullua. LOL vielä yksi viikko kuvauksia ja elokuva on osaltani valmis, Vanessa Hudgens kirjoitti Twitterissä.

Taannoin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch.