Wow, Heroes-kaunottaren rintamus kasvoi silmissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Ali Larter oli pari vuotta sitten nousemassa Hollywood-tähtien A-sarjaan, mutta ei sinne lopulta yltänyt. Muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt neitokainen on jäänyt suhteellisen tuntemattomaksi, mutta viihdelehdet ovat hänet noteeranneet nyt aikaisempaa useammin.

Tällä kertaa Ali Larter on päätynyt paparazzien tähtäimiin, kun hänet bongattiin kaupungilta aikaisempaa uhkeampana. Aiemmin Larteria ei ole nimittäin juuri muotojensa merkeissä noteerattu, mutta luonto on nyt kasvattanut hänen rintamustaan lähes silmissä. Ei siis ihme, että kaunotar itsekin korostaa muutosta paljastavalla asuvalinnallaan.

35-vuotias Ali Larter, oikealta nimeltään Alison Elizabeth Larter, on työskennellyt näyttelemisen lisäksi myös mallina. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin Heroes-sarjan tähtenä. Lisäksi hän on näytellyt urallaan monissa elokuvissa, kuten Blondin kosto, Jay ja Silent Bob iskevät takaisin sekä kahdessa Resident Evil -elokuvassa. Larter on naimisissa koomikko-näyttelijä Hayes MacArthurin kanssa ja he saivat esikoispojan joulukuussa 2010.