Beavis & Butt-head tekee paluun 13 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin animaatiosarjoihin 90-luvun alkupuolella lukeutunut kulttisarja Beavis & Butt-head tekee viimeinkin odotetun paluun. MTV-kanava on nyt vahvistanut tiedot, joiden mukaan hittisarja palaa ruutuun kokonaan uusilla jaksoilla 13 vuoden tauon jälkeen.

Uudet jaksot ovat siis jo työn alla, ja myös verkossa on nyt julkaistu jo ensimmäinen maistiainen tulevasta. Pian sekopäinen parivaljakko pääsee siis pian kommentoimaan muiden muassa Lady Gagan ja Justin Bieberin musiikkivideoita, joista ei ollut tietoakaan silloin kun teinihahmot sekoilivat edellisen kerran televisiossa. Sarjan minimalistinen tyylilaji pysyy jatkossakin samana.

Beavis & Butt-head -sarja raivasi aikoinaan tietä sille, että musiikkikanavana tunnettu MTV ryhtyi esittämään myös muuta kuin musiikkivideoita. Sittemmin musiikkivideot ovatkin jo jääneet kanavalla lukuisten realitysarjojen jalkoihin. Beavis & Butt-head nähtiin aikoinaan myös täyspitkän elokuvan tähtinä.