Tässä on Miss Teen USA 2011 – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset jännittävät jo nyt kuinka edustajamme käy tulevissa Miss Universum -kilpailuissa, sillä ennakko-odotukset ovat asettuneet varsin korkealle. Nyt Yhdysvalloissa on saatu jälleen uusi missikaunotar, kun Miss Teen USA -kilpailun finaali ratkaistiin ja voittajaksi kruunattiin Danielle Doty.

18-vuotias Danielle Doty on texasilainen kaunotar. Miss Teen Texas pesi finaalissa kilpakumppaninsa Miss Teen North Dakotan, Californian, Missourin ja Kansasin. Finaalissa oli siis mukana viiden osavaltion näyttävimmät teinikaunottaret. Doty on toinen texasilainen, joka on voittanut Miss Teen USA -kilpailun. Katso kuva neitokaisesta tästä.

Suorana nettilähetyksenä esitetty finaali kisattiin poikkeuksellisesti Yhdysvaltojen ulkopuolella, Bahamalla sijaitsevassa Atlantis-luksushotellissa.