Kate Mossin bikinipeppu sai kyytiä huvijahdilla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Moss poseerasi äskettäin tapansa mukaisesti täysin alastomana Brasilian Vogue-lehden kuvissa. Eilen Moss asteli catwalkin sijaan alttarille, kun hän avioitui miehensä Jamie Hincen kanssa.

Cotswoldsissa järjestetyissä häissä sulhanen oli pukeutunut vaaleansiniseen pukuun ja morsian luonnollisesti valkoiseen. Nyt julkkispari on kuvattu viettämässä häämatkaansa hulppealla 207-jalkaisella huvijahdilla, jonka pariskunta sai lainaksi Top Shop -miljardööriltä. Moss kuvattiin lekottelemassa jahdilla bikineissä, ja hänen tuore aviomiehensä pääsi pariinkin otteeseen puristelemaan mallivaimoaan takapuolesta.

Katherine ”Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainoskampanjasopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.