Kilpailijan kasvot murskaksi Tour De Francessa – jatkoi silti

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Maailman tunnetuin pyöräilykilpailu Tour De France aiheuttaa vuosittain useita loukkaantumisia, joista osa on ollut myös erittäin vakavia. Tänä vuonna kisassa on mukana myös poikkeuksellisen hyvin motivoitunut osallistuja Laurens Ten Dam.

Hollantilainen Laurens Ten Dam kaatui nimittäin muutama päivä sitten rajusti tullessaan mutkaan hieman liian lujaa ja ajettuaan siksi mutkassa ulos. Hän lensi kilpailun 14. taipaleella lopulta pahannäköisesti sarvien yli kasvoileen maahan ja sai vammoja kasvoihinsa.

Lääkäri oli paikalla vajaassa minuutissa, ja mies sai heti hoitoa vammoihinsa. Raskaassa kisassa tarvitaan sitkeyttä, mutta nyt Laurens Ten Dam on osoittanut aivan erityistä äijäasennetta jatkaessaan kisaa kasvot kirjaimellisesti paketissa. Tilanne tallentui myös televisiolähetykseen.

Kuva: Imgur.com