Tuomari: Lindsay Lohan tarvitsee psykiatrista hoitoa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi viime kuussa kotiarestista, johon oikeus hänet aiemmin määräsi. Päihdesekoilujensa takia vankilakierteessä oleva neitokainen kertoi heti vapautumisensa jälkeen, että hänen ei olisi alunperinkään pitänyt joutua vankilaan.

Nyt Los Angelesin oikeuden tuomari Stephanie Sautner on antanut Lindsaylle 21 päivää aikaa löytää itselleen psykiatrinen hoitaja.

– Hänen täytyy löytää itselleen psykiatrinen hoitaja. Annan hänelle 21 päivää aikaa todistaa, että hän on löytänyt sellaisen, tuomari Sautner sanoi Lindsayn asianajajalle Shawn Holleylle.

Lindsay vietti juuri 35 päivää kotiarestissa koruvarkaudesta ja rikottuaan ehdonalaistaan ajamalla lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Mean Girls -elokuvasta tuttu Lindsay on myös aloittanut 480 tuntia kestävän yhdyskuntapalvelunsa Los Angelesin naisten keskuksessa.

Kerroimme taannoin kuinka Lindsay Lohan oli vaarassa joutua uudelleen vankilaan jäätyään kiinni luvattomasta alkoholin nauttimisesta. Lohan passitettiin oikopäätä oikeuteen kuulemaan tuomionsa, ja tällä kertaa se oli julkkistähdelle suosiollinen. Tuomari ei nimittäin passittanut häntä takaisin vankilaan, mutta huomautti että bileet ovat kiellettyjä.