Morsian pidätettiin omissa häissään ja vietiin putkaan

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on nähty poikkeuksellisen näyttävät häät, ainakin jos näyttävyyttä mitataan virkavallan läsnäololla ja morsiamenryöstön onnistumisella. Tällä kertaa nimittäin poliisit saapuivat paikalle ja pidättivät morsiamen, jonka he veivät myös putkaan.

Michiganissa viime lauantaina järjestetyt häät keskeytyivät, kun poliisit saivat vihiä indentiteettivarkaasta, josta oli tehty etsintäkuulutus kaksi vuotta aiemmin. Epäilty sattui olemaan häiden 50-vuotias morsian, joka ei ehtinyt vaihtaa edes asuaan putkareissua varten. Niinpä neitokainen poseeraa myös alla olevassa pidätyskuvassaan morsiuspuvussaan ja hunnussaan.

Nykyisin Floridassa asuva pidätetty oli pakoillut poliisia kahden vuoden ajan, mutta sitten viranomaiset saivat tiedon tulevista häistä. Sieltä morsian sitten löytyikin. Pidätyksen jälkeen hänet päästettiin takuita vastaan vapaaksi odottamaan oikeudenkäytiä.