Estoton pariskunta harrasti seksiä auton ratissa – kuvattiin videolle!

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kesä on lyhyt, mutta jo tänäkin kesänä on otsikoihin päätynyt useita tapauksia, joissa pariskunnat ovat harrastaneet seksiä hieman liian näkyvästi. Tuoreessa muistissa on muiden muassa uimarannalla lemmiskelleen parin puuhastelu. Nyt Yhdysvalloissa pariskunta on harrastanut seksiä auton ratissa.

Ohikulkija huomasi Chicagon laitamilla, että tila-auton etupenkillä oli tavanomaista enemmän toimintaa ja päätti tallentaa tilanteen kännykkäkameran videolle. Pian selvisikin, että naispuolinen matkustaja istui hajareisin kuljettajan sylissä ja liikkui rytmikkäästi edestakaisin. Pari siis harrasti seksiä samaan aikaan kun mies ajoi autoa moottoritiellä. Edes kuvaajan huomaaminen ei heitä haitannut, sillä touhu jatkui keskeytymättä.

Kuva: YouTube