Hyvää yötä! Tällaisia kammotuksia ryömii sinunkin sängyssäsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa kodeissa elää ihmisten kanssa yksi tai useampia lemmikkieläimiä, mutta harva tulee kuitenkaan ajatelleeksi etteivät ne ole ainoita eläviä otuksia kodeissa. Lähes poikkeuksetta ihmisten kanssa sulassa sovussa elää nimittäin sankka joukko muitakin ihmisestä riippuvaisia olentoja.

Time-lehti on julkaissut verkkosivuillaan koosteen meille kaikille liiankin läheisistä pienistä ja arkipäiväisistä ystävistä. Näyttävässä kuvagalleriassa on mukana myös jokaisen sängyssä muiden muassa kuollutta ihosolukkoa ja muita ihmisestä irronneita herkkuja naposteleva pölypunkki.

Pölypunkin lisäksi mikroskoopin alle ovat päätyneet näyttäviin kuviin muiden muassa termiitti, ampiainen, hyttynen, kärpäsiä ja matoja. Näiden kuvien jälkeen kannattaa ehkä katselle hetken aikaa vaikkapa Kymmenen uutisia, jotta oma pehmeä sänky tuntuu taas houkuttelevammalta. Toimituksesta hyvää yötä!