Yllättävä paljastus naisten seksiviesteistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kännyköillä lähetettävät seksiviestit ovat olleet viime aikoina tapetilla monestakin syystä. Useiden julkkistähtien intiimejä kuvia on päätynyt sitä kautta julkisuuteen ja onpa viestittely aiheuttanut myös lukuisia avioeroja. Nyt asiasta on tehty myös tutkimus.

Pettämistä pidetään jostain syystä yleisesti enemmän miesten hommana, joten myös seksiviestit pannaan usein miesten syyksi. Tuoreen tutkimuksen tulosten perusteella kuitenkin paljastui, että naiset ovat yllättäen miehiä ahkerampia seksiviestien lähettäjiä. Tutkimuksen nimi oli osuvasti ”Let My Fingers Do the Talking: Sexting and Infidelity in Cyberspace”.

Uskottomuuteen kannustavan AshleyMadison.com -verkkopalvelun tutkimus paljasti, että naiset lähettävät itsestään enemmän alastonkuvia kuin miehet. Kyselyyn vastanneista naisista peräti kaksi kolmannesta ilmoitti joskus lähettäneensä seksiviestin, kun miesten joukossa vain puolet olivat kokeilleet sitä. Samalla selvisi, että seksiviestien lähettämisen suosio on parhaillaan nousussa.