Harry Potter -kohtauksesta leikattiin härski versio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla ensi-iltansa saanut Harry Potter -elokuvasarjan viimeinen osa Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 2 rikkoi ennätyksiä heti avauspäivänään. Mikään elokuva ei ole aikaisemmin kerännyt yhden vuorokauden aikana yhtä paljon katsojia tai lipputuloja Suomessa.

Elokuvassa nähdään myös kohtaus, jossa Voldemort sai ylipuhuttua Dracon joukkoihinsa. Tilanne on varmasti tuttu kaikille kirjan lukeneille, joten nettivideo ei enää sisältänyt juonipaljastusta. Sen sijaan sen varsinainen sisältö oli muokattu uusiksi. Video poistettiin kuitenkin nopeasti YouTubesta.

Amerikkalaiset viihdelehdet kertoivat eilen, että kyseinen kohtaus oli todennäköisesti kuvattu salaa elokuvateatterissa. Voldemortin halaus oli sen jälkeen leikattu kestämään ikuisuuksia ja samalla hänen ähkintäänsä oli jatkettu ja jatkettu siten, että lopputulos oli sekä vaivautunut että härski. Videota kommentoineet nimittivät sitä elokuvahistorian noloimmaksi ja Potter-fanit paheksuivat kovasti suosikkinsa kustannuksella pilailemista.