Minka Kelly seksikkäänä leffakuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Minka Kelly tuli alunperin tunnetuksi Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä myötä, mutta sittemmin hän on tullut tutuksi myös televisiokasvona. Syyskuussa 2010 hänet valittiin Esquire-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Viime aikoina lehtien sivuilla vähissä vaatteissa poseerannut julkkiskaunotar on toki esiintynyt aiemminkin paljastavissa kuvissa. Äskettäin 31-vuotta täyttänyt Minka on nyt kuvattu työn touhussa, sillä hän tähdittää Charlien Enkelit -televisiosarjan uusia jaksoja. Paparazzikuvissa kaunotar ikuistettiin aseistettuna ja seksikkäänä.

31-vuotias Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Kingdom. Nykyisin Minka seurustelee Derek Jeterin kanssa. Aiemmin hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa.