Selostajat riehaantuivat teinipojan käytöksestä – kotikatsomot hurrasivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa baseball-ottelujen jännitystä lisäävät usein myös katsomoihin lentävät pallot ja se kuka nuo arvokkaat harhapallot saa vietyä kotiinsa. Yleensä palloista syntyy kamppailua, jotka aikuiset voittavat harmittavan usein. Nyt vuorossa on kuitenkin ollut erikoinen poikkeus.

Eräs tähtipelaaja heitti pallonsa ohimennen katsomossa olleille pikkupojille. Eräs poika sai pallon lopulta kiinni lippalakillaan, mutta sen jälkeen tapahtui kummia. Poika antoi nimittäin pallon vapaaehtoisesti eräälle nuoremmalle pojalle. Selostajat riehaantuivat välittömästi moisesta anteliaisuudesta.

Selostajat ryhtyivät ylistämään poikaa vuolaasti suorassa televisiolähetyksessä ja pohtivat mikä olisi hänelle riittävä kunnianosoitus moisesta herrasmiesmäisyydestä. Lopulta poika pääsi mukaan suoraan televisiolähetykseen, kun eräs selostajista meni hänen luokseen katsomoon ja kutsui molemmat pojat joukkueen VIP-aitoon.