Raivostunut vaimo kahlitsi juopuneen miehensä tolppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinalaisessa puistossa vierailleet saivat äskettäin todistaa erikoista näkyä, kun keskellä puistoa istui tolppaan kahlittu juopunut ja paidaton mies. Shandongin provinssin Jiningin kaupungissa asuvan miehen oli kahlinnut hänen vaimonsa.

Vaimo oli raivostunut miehensä alituisesta juopottelusta ja päättänyt antaa tälle opetuksen. Nainen hankki vahvaa metalliketjua ja lukon, ja raahasi miehensä puistossa olevien kuntoilulaitteiden luokse. Vaimo kahlitsi miehen kiinni erään laitteen paksuun tolppaan ja antoi tälle vesipullon.

Kaiken lisäksi vaimo oli kirjoittanut miehensä viereen viestin, jossa hän totesi: ”Älkää vapauttako häntä. Sen jälkeen hän vain jatkaisi juopotteluaan. Kiitos.” Poliisi kuitenkin vapautti miehen. Mies itse myönsi China Daily -lehden mukaan juopotelleensa jo vuosien ajan ja menevänsä kotiin aina juovuksissa. Nyt hän kuitenkin lupasi lopettaa juopottelun, vaikka oli aiemminkin jo pettänyt samaisen lupauksensa.