Emma Watsonin topless-kuvat vääriin käsiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tähti Emma Watson nähdään parhaillaan leffasaagan viimeisessä osassa, joka sai äskettäin ensi-iltansa. Samalla Watsonia on viety ympäri maailmaa elokuvan ensi-iltajuhlissa. Nyt nuoren kaunottaren väitetään poseeraavan yläosattomissa.

Amerikkalaisille viihdelehdille on nimittäin kaupiteltu kuvia, joiden väitetään esittävän Emma Watsonia rinnat paljaana. Kuvia kauppaavan miehen mukaan supertähti näkyy kuvissa kokonaan kasvoineen päivineen ja poseeraa ylävartalo kokonaan paljaana. Kuvat on miehen mukaan ikuistettu Brownin yliopistossa, jossa Emma oli harrastanut seksiä kuvat ottaneen miehen kanssa. Kuvien todenperäisyys on kuitenkin täysin hämärän peitossa.

Watson jätti Britannian viime vuonna keskittyäkseen opiskeluun Brownin yliopistossa. Pari kuukautta sitten hän kuitenkin ilmoitti yllättäen lopettavansa opiskelun, mutta sittemmin hän pyörsi osittain puheensa. Tällä tietoa Emma jatkaa opiskelua Cambridgen yliopistossa. Samalla hän on paljastanut miksi katsoi parhaaksi karistaa Britannian tomut jaloistaan.

– Tunsin yhtäkkiä oloni klaustrofobiseksi. Ajattelin, että en voi pysyä Britanniassa, koska en voi keskittyä täällä ja koska minua ei jätetä rauhaan. En halua esittää sitä negatiivisessa valossa, mutta halusin paeta kaikkea sellaista. Halusin tavata samanikäisiä ihmisiä ja olla hetken aikaa normaali, Emma Watson kertoi Allure-lehdelle.