Stara Emma Watson

Viihdeuutiset

Emma Watsonin uutuuselokuva valtava floppi – teatterit täysin tyhjiä!

Brittiläinen näyttelijätär Emma Watson tunnetaan parhaiten Hermione Grangerin roolista Harry Potter -elokuvasarjassa. Tylypahkaan sijoittuvat fantasiaseikkailut olivat tunnetusti maailmanlaajuisia suurmenestyksiä, mutta tähden tuorein elokuva on flopannut rajusti elokuvateattereissa.

Emma Watsonin tähdittämä Colonia-elokuva keräsi Iso-Britannian ensi-iltaviikonloppunaan elokuvateattereissa Independent-lehden mukaan vain 47 puntaa, eli noin 55 euroa. Historiallisessa draamassa Watsonin esittämä nainen yrittää pelastaa poikaystävänsä Colonia Dignidad -kultin pauloista 1970-luvun Chilessä.

Colonia julkaistiin Iso-Britanniassa ensi-iltaviikonloppunaan vain kolmessa elokuvateatterissa. Heikkoihin lipputuloihin vaikuttaa todennäköisesti osaltaan se, että elokuva julkaistiin Independent-lehden mukaan samaan aikaan myös internetin suoratoistopalveluissa.

Viihdeuutiset

Emma Watson voitti arvostetun palkinnon – omisti kuolleelle hamsterilleen

Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa, sillä hän nousi maailman tietoisuuteen jo 10-vuotiaana ensimmäisen Harry Potter -elokuvan myötä. Malliuraa tekevä näyttelijä on opiskellut viime vuodet englantilaista kirjallisuutta Brownin yliopistossa, josta hän valmistui keväällä.

YK:n hyväntahdon lähettiläänä toimiva Emma Watson nousi taannoin otsikoihin pidettyään New Yorkissa laajalti lehdistössä siteeratun puheen feminismistä. Nyt tähti on kuitenkin päätynyt uutisiin toisenlaisen puheen merkeissä. Arvostetun Britannia Award for British Artist of the Year -palkinnon pokannut näyttelijätär nimittäin kiitti puheessaan kuollutta hamsteriaan, ja omisti palkintonsa sille.

– Minulle on kunnia saada tämä palkinto, sillä brittiläinen elokuvateollisuus ei ole ainoastaan ollut minulle työpaikka, se on sijaisperhe jossa olen kasvanut. Kaunis vaikkakin hieman karmiva esimerkki tästä tapahtui kuvatessamme ensimmäistä Harry Potter -elokuvaa, Emma Watson kuvaili.

– Lemmikkihamsterini Millie sai sydänkohtauksen ja kuoli. Niinpä lavastajat rakensivat pienen hauta-arkun hamsterille. Siinä oli samettinen vuori ja hopeinen laatta, johon Millien nimi oli kaiverrettu, näyttelijätär jatkoi.

23-vuotias näyttelijäkaunotar on tehnyt viime vuosina pesäeroa lapsitähden imagoonsa ja Harry Potter -rooliinsa. Watson on nähty viime aikoina Noan ja The Bling Ring -elokuvien pääosissa. Leffauran ohella hän on kuitenkin poseerannut jo parin vuoden ajan mallina muun muassa Burberryn mainoksissa.