Mystinen viiltäjä kauhistuttaa – tämä mies viiltelee naisten peppuja

Ohhoh! · Stara.fi

Rikollisia ihmisiä löytyy maailmalta joka lähtöön, ja aika ajoin rikosten laatu yllättää myös poliisit. Nyt sellainen tapaus kauhistuttaa Virginiassa, Yhdysvalloissa. Siellä nimittäin mystinen mies viiltelee naisten takapuolia mattoveitsellä tai partaterällä.

Poliisi ei ole saanut vielä kiinni miestä, joka on viiltänyt nuorten naisten peppuja yleensä ruuhkaisissa kaupoissa. Eräässä tapauksessa hän viilsi 18-vuotiaan teinitytön farkkupeppuun ihoon saakka ulottuneen viillon Forever 21 -vaatekaupassa. Samalla miehestä saatiin myös ensimmäiset valvontakamerakuvat.

Kuva: Fairfaxin poliisi

Mystisen peppuviiltäjän uhrit ovat olleet kaikki teini-ikäisiä tai hieman yli 20-vuotiaita naisia, asiasta uutisoinut NBC11 kertoi. Virginian paikallinen poliisi on kutsunut liittovaltion poliisin FBI:n mukaan tutkimuksiin, koska mies voi tehdä jatkossa tähänastista parempaa jälkeä.