Karmea löytö: Pizzassa oli verinen laastari

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa on viime päivinä sattunut esimerkiksi tapaus, joissa asiakas puraisi McDonaldsin hampurilaisesta löytynyttä kolmen millimetrin kokoista kiveä. Asiakas kertoo Staralle odottavansa edelleen hampurilaisketjun vastausta viime viikolla tekemäänsä reklamaatioon. Vastausta ei ole nimittäin vielä kuulunut.

Nyt Yhdysvalloissa on kuitenkin sattunut kertaluokkaa rajumpi tapaus, jossa asiakas löysi Pizza Hut -ketjun pizzasta verisen laastarin. Ken Wieczerza oli noutanut pizzan, jota ei kuitenkaan jaksanut heti syödä kokonaan. Myöhemmin Wieczerza otti pizzan jääkaapista ja huomasi pian suussaan erikoisen pizzatäytteen. Pizzan täytteiden joukossa oli nimittäin sininen laastari, jossa oli selvästi kuivunutta verta.

– Se tuntui kuin olisi puraissut muovinpalaa. En voi kuvitella mitään kuvottavampaa kuin laastarin syöminen. Onneksi en nielaissut sitä, Ken Wieczerza kertoi Times Union -lehdelle.

Kuva: TimesUnion.com

Katso kuva löydöksestä verkkolehden sivuilta. Parhaillaan asiakas odottaa ravintolan vastausta. Hän ei ole kuitenkaan sellaista saanut, eikä Pizza Hut ei ole enää vastannut hänen puheluihinsa. Siksi Wieczerza päätti lopulta marssia paikallisen lehden toimitukseen kuvien kanssa. Hän olisi halunnut, että ravintola olisi paikallistanut laastarin omistajan ja testannut hänet muiden muassa HIV:n varalta.