Potter-tähden ei ole koskaan annettu lasketella – liian vaarallista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Äskettäin ensi-iltansa saanut Harry Potter -elokuvasarjan viimeinen osa Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 2 rikkoi ennätyksiä heti avauspäivänään. Mikään elokuva ei ole aikaisemmin kerännyt yhden vuorokauden aikana yhtä paljon katsojia tai lipputuloja Suomessa.

Harry Potter -elokuvien näyttelijäkaarti on ollut median ympäröimänä uusimman, mutta myös viimeisimmän elokuvan tultua julki. Kaikki haluavat tietää mitä Potter-tähtinäyttelijät aikovat tehdä seuraavaksi elämässään. Nyt Ronald Weasley -velhopoikaa näytellyt Rupert Grint kertoi haaveilevansa extreme-urheilusta.

– Nyt minun ei tarvitse enää huolehtia, että menen yhtenä palasena töihin. Haluan aloittaa jonkun vaarallisen urheilulajin. Esimerkiksi laskettelu houkuttelee minua. Minulla ei ole koskaan ennen ollut mahdollisuutta lasketella, Rupert Grint kertoi The Sun -lehden mukaan.

22-vuotias Rupert kertoi olevansa hukassa itsensä kanssa nyt kun Potter-saaga tuli tiensä päätökseen. Hän sanoi ettei tiedä mitä tekisi itsensä kanssa. Elokuva sai Suomessa ensi-iltansa keskiviikkona 13. heinäkuuta. Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 2 merkitsee erään aikakauden loppua lukuisille faneille.