Jessica Alba keskusteli raskausajan seksistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähtiin keväällä Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähditti sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Parhaillaan Jessica Alba odottaa toista lastaan.

30-vuotias Jessica synnytti kolmevuotiaan tyttärensä Honor Marien vuonna 2008. Toista lastaan odottavan näyttelijäkaunottaren laskettu aika on muutamien viikkojen sisällä. Nyt Jessica on ollut vieraana The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän keskusteli raskaudesta asiantuntija Sue Johanssonin kanssa. Samalla kaunotar myös tiedusteli asiantuntijalta voiko raskausajan seksi aiheuttaa vahinkoa lapselle. Vastaus oli ”Ehdottomasti ei.” Vastauksen loppuosassa tarina meni hieman erikoiseksi.

Spekulaatiot lapsen sukupuolesta jylläävät. X17-sivuston mukaan Jessican ystävä Kelly Sawyer antoi Hollywoodissa järjestetyillä vauvakutsuilla näyttelijälle pinkinvärisiä vauvanvaatteita. Jessica ei kuitenkaan ole paljastanut tulevan vauvansa sukupuolta.

– Miljoonat kiitokset ystävilleni Kelly Sawyerille, Jacqui Langille ja Lauren Andersenille upeista vauvakutsuista. Ne olivat täydelliset, Jessica kirjoitti Twitter-blogissaan.

Näyttelijätär paljasti äskettäin valmistelevansa rauhassa vauvan tulevaa huonetta. Alba kertoi remontoivansa kotiaan, joten lastenhuoneen valmistus venyy kuukausien päähän.

– Lastenhuone ei ole läheskään valmis. Aluksi vauva nukkuu minun ja Cashin makuuhuoneessa, Alba lisäsi.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.