Suomalaisperhe huijattiin ostamaan HOMOTALO: ”Voiko kaupan purkaa?”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina julkisuudessa on seurattu tarkkaan esimerkiksi suosikkijuontaja Janne Katajan tapausta, sillä hänen ostamastaan omakotitalosta löytyi hometta. Riihimäen käräjäoikeus teki asiassa hyvin kyseenalaisen ratkaisun, jolla Kataja hävisi kiistan. Asiantuntijat pitivät tuomiota heti tuoreeltaan virheellisenä.

Nyt Kaksplus-verkkopalvelussa käydään värikästä keskustelua hieman toisenlaisesta kiistasta, jossa nimimerkki Teija kertoo tulleensa huijatuksi. Perheelle oli nimittäin myyty paikkakunnalla hyvin tunnettu ”homotalo” ilmoittamatta lainkaan talon kyseenalaisesta maineesta.

Ostimme keväällä kauniin, maalaisromanttisen talon pieneltä paikkakunnalta. Myyjä kehui, että talo on paikkakunnalla kuuluisa siihen liitetyn romanttisen rakkaustarinan takia. Kuulemma elämää suurempi rakkaus ja kesti 50-vuotta, jonka pariskunta asui yhdessä tuossa talossa.

Myöhemmin selvisi, että rakkaustarina olikin ollut kahden miehen välinen ja että paikkakunnan lapsia oli siksi kielletty menemästä talon lähelle. Nettikeskustelu äityi heti tuoreeltaan varsin vauhdikkaaksi. Pariskuntaa on muiden muassa kehotettu ottamaan yhteyttä SETA-järjestöön ja seurakuntaan. Myös talon ”perskorjausta” ja takaoven kiinni naulaamista on suositeltu.