50 Cent paljasti mikä ökyrikkaudessa on parasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin esiintynyt räppäri 50 Cent aiheutti taannoin kohua naureskelemalla Japanin Tsunami-katastrofille. Hän nimittäin vitsaili joutuneensa ”evakuoimaan horonsa Los Angelesista, Havaijilta ja Japanista” Viestinsä loppuun hän lisäsi vielä naurua ilmaisevan lyhenteen LOL.

Nyt 36-vuotias räppäri kertoi vuorostaan mikä ökyrikkaudessa on parasta. Melkoisen pesämunan albumeillaan ja elokuvillaan tienannut 50 Cent sanoi rikkaudessa olevan parasta vapaus.

– Voin tehdä aina sitä mitä haluan. Näen rahan ikäänkuin helpottajana. Voin esimerkiksi tilata yksityisen lentokoneen, joka vie minut sinne minne haluan, räppäri kertoi The i -lehden haastattelussa.

Räppäri kertoi myös haluavansa olla varteenotettava näyttelijä. Hän näytteli ensimmäisen kerran elämästään kertovassa Get Rich Or Die Tryin -elokuvassa vuonna 2005 ja tekee parhaillaan elokuvaa Things Fall Apart. Uusin elokuva kertoo amerikkalaisen jalkapallon pelaajasta, joka sairastuu syöpään. Räppäri sanoi yrittävänsä päästä eroon pahan pojan imagostaan, jotta ihmiset ottaisivat hänet vakavasti.

Kerroimme myös taannoin kuinka hiphop-tähti 50 Centin valtavasta 52 huoneen ökykartanosta löydettiin murtovarkaita. Sen jäljeen Fifty pani kartanon myyntiin, ja samalla siitä päätyi verkkoon tuoreita kuvia. Sisäkuvien perusteella talo voisi hyvinkin olla suuri luksushotelli tai kongressikeskus. Miljoonistaan huolimatta 50 Cent joutui joulun aikaan lapiohommiin. Hänet nähtiin nimittäin katukuvassa raivaamassa lapiolla lunta sivuun riuskalla tyylillä. Naapureitaan auttanut tähti ei kuitenkaan suorittanut urakkaansa yksin, sillä lapset auttoivat häntä mielellään. 50 Cent tiedotti tempauksestaan Twitter-blogissaan.

Uusimmat