Äiti pussitti huumeita lastensa murokulhoilla – katso järkyttävät kuvat

Ohhoh! · Neea Jokinen

Isossa-Britanniassa on tullut esille pöyristyttävä ja välinpitämätön tapaus. Huumediileri Pauline Raughter nimittäin pussitti huumeita kolmen lapsensa edessä aamupalapöydässä. Äiti käytti lastensa murokulhoja ja lusikoita huumeiden sekoittamiseen.

32-vuotias äiti pidätettiin sotkuisessa kodissaan. Keittiön pöydältä löytyi kilo kokaiinia, jonka arvo oli noin 40.000 puntaa. Lisäksi kokaiinia löytyi palasina lasten murokulhoista. Äiti kuului huumejengiin, joka kuljetti kahden vuoden ajan 3,6 miljoonan punnan edestä kokaiinia Isoon-Britanniaan. Katso kuvat tästä.

– Kaikki hänen lapsensa ovat alle 6-vuotiaita. Hän käytti huumeiden sekoittamiseen lastensa murokulhoja ja lusikoita. Lasten altistaminen tuonkaltaiseen vaaraan on mielestämme erittäin huolestuttavaa, poliisietsivä Martin Brennan sanoi lausunnossaan Daily Mail -lehden mukaan.

Huumejengin jäsenet joutuivat vankilaan yhteensä noin 45 vuoden ajaksi. Jengin pomo ja vetäjä 29-vuotias Nathanial Thomas sai 10 vuoden vankeustuomion. Myös pussittaja-äidin veli Michael Raughter oli mukana jengissä ja joutui vankilaan kahdeksaksi vuodeksi. Kylmää välinpitämättömyyttä esittänyt pussittaja-äiti sai kuuden vuoden tuomion.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/07/30/article-0-0D35D3AB00000578-934_634x358.jpg

Uusimmat