Isä pani 8-vuotiaan autokuskiksi – otti itse nokkaunet takapenkillä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen Billy Joe Madden on pidätetty Louisianassa oudosta ja vaarallisesta rikoksesta syytettynä. Kahden lapsen isä jäi nimittäin kiinni nukkumassa autossa, jota hänen kahdeksanvuotias poikansa ajoi.

Daily Mail -lehden mukaan Lousianan poliisi sai soiton moottoripyöräilijältä, joka ilmoitti Chevrolet-merkkisen auton ajavan holtittomasti. Poliisi pysäytti auton ja koki melkoisen yllätyksen. Pikkupoika istui auton ratin takana, kun taas hänen isänsä Billy Joe Madden puolestaan nukkui takapenkillä.

Myös Maddenin neljävuotias tytär istui takapenkillä. Kuulustelussa poliisit totesivat Maddenin olevan humalassa. Madden kertoi yrittäneensä nukkua humalaansa pois poikansa ajaessa Mississippin teillä. Perhe oli tietojen mukaan matkalla Dallasiin. Madden pidätettiin ja molemmat lapset huostaanotettiin. Kummatkaan lapsista eivät kuitenkaan loukkaantuneet vaarallisella ajomatkalla. Nyt isää odottavat syytteet lastensa heitteillejätöstä, auton luovuttamisesta alaikäiselle, turvavyön käyttämättä jättämisestä ja avonaisen alkoholijuoman hallussapidosta autossa.

Uusimmat