Poliisi jäljittää peppumiestä Yhdysvalloissa – edelleen vapaana

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Yhdysvalloissa on liikkeellä naisia vakavasti ahdisteleva mieshenkilö, joka on erikoistunut naisten takamusten viiltelyyn. Rikosvälineenään mies käyttää vielä tuntematonta teräasetta. Hän on edelleen vapaana.

Viime viikolla apuun kutsuttiin myös FBI, mutta tutkimukset eivät ole tuoreimpien tietojen mukaan sen jälkeen juuri edenneet. Samalla Virginian osavaltiossa naiset ovatkin nyt alkaneet pelätä takapuoliensa puolesta asioidessaan kaupoissa.

Miestä on viillellyt nuorten naisten peppuja yleensä ruuhkaisissa kaupoissa. Eräässä tapauksessa hän viilsi 18-vuotiaan teinitytön farkkupeppuun ihoon saakka ulottuneen viillon Forever 21 -vaatekaupassa. Poliisi toivoo nyt amerikkalaisilta apua miehen tunnistamiseksi.Kuva: Fairfaxin poliisi

Uusimmat