Vanessa Minnillo sivalsi Jessica Simpsonia: ”Kuin elefantti huoneessa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen realitytähti, näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä painonsa nousujen ja laskujen merkeissä. Äskettäin blondin kerrottiin menettäneen neitsyytensä 22-vuotiaana, sillä hän niin sanotusti ”säästi itseään” avioliittoa varten.

Nyt Simpsonin entisen aviomiehen tuore vaimo Vanessa Minnillo kertoi, että Simpson on heidän parisuhteessaan kuin elefantti huoneessa. Simpsonin ex-siippa Nick Lachey meni naimisiin MTV-kaunotar Vanessa Millinnon kanssa Karibian saaristossa aikaisemmin tässä kuussa.

– Meihin kiinnitetään paljon enemmän huomiota, koska Nick on ollut naimisissa Jessican kanssa. Mielestäni olemme Nickin kanssa aika tylsiä, joten on outoa, että paparazzit pyörivät ympärillämme, Minnillo kertoi TLC-kanavan Nick & Vanessa’s Dream Wedding -realityohjelmassa, jossa kuvattiin pariskunnan unelmahäitä.

Minnillo toivoi Simpsonin rukoilevan heidän puolestaan, jotta he saisivat nauttia myös omista hetkistään ilman paparazzien hyökkäyksiä. Tuore aviopari oli äskettäin 10 päivän häämatkalla upealla St. Bartsin saarella.