Vain yksi ihminen voi pelastaa Lindsay Lohanin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi äskettäin kuukausien kotiarestista, johon oikeus hänet määräsi. Päihdesekoilut ajoivat tähden taannoin vankilaan asti, mutta se ei ole hidastanut kaunottaren railakasta elämäntyyliä.

Nyt Lohanin perhe yrittää parhaansa mukaan auttaa ongelmaista tähteä selvittämään ongelmansa. Bailumimmi on nyt nähty useaan otteeseen bilettämässä seurapiirijulkkis Paris Hiltonin kanssa ja samalla myös toikkaroimassa ja kompuroimassa. Laulajan isän mielestä Lindsayn 17-vuotias Ali-sisko voisi olla avain tyttärensä ongelmien ratkaisemiseen.

– Olen huolissani Lindsayn ystäväpiireistä. Hän ympäröi itsensä ihmisillä, jotka jossain vaiheessa satuttavat häntä. On surullista ja todella pelottavaa katsoa, mitä kaikkea Lindsaylle tapahtuu, laulajan isä Michael Lohan kertoi Radar Online -sivustolla.

Isä kertoi Ali-siskon olevan ainut perheenjäsen, joka voisi auttaa ongelmaista Lohania. Llaulaja nimittäin kuuntelee Alia. Isä sanoi tyttärensä olleen kolme kertaa eri vieroitushoitolassa, mutta mikään hoito ei ole tuottanut tulosta.

– Vankila ei ole oikea paikka Lindsayn ongelmien selvittämiseen. Hänen täytyy löytää itselleen oikea ja sopiva hoitomenetelmä. Vaikka hän on ollut kuuluisimmissa vieroitushoitoloissa, mikään niistä ei ole auttanut tytärtäni, Michael-isä jatkoi.

Taannoin Lindsay saapui oikeuden eteen 1.200 dollarin Christian Louboutinin korkokengissä ja valitteli tuomarille olevansa rutiköyhä. Tähti jätti taannoin myös maksamatta kotiinsa toimitettujen ja asennettujen musiikkilaitteiden laskun. Lindsayta vastaan nostettiin syyte, mutta ”rutiköyhä” laulaja maksoi syyttäjälle käteissumman musiikkilaitteista ennen asian siirtymistä oikeuteen.

Uusimmat