Jessica Alban tuskainen raskaus: ”Ei enempää lapsia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähtiin keväällä Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähditti sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Parhaillaan Jessica Alba odottaa toista lastaan.

Nyt 30-vuotias näyttelijäkaunotar kertoi ettei voi kuvitella hankkivansa enempää lapsia. Jessicalla on ennestään 3-vuotias Honor-tytär aviomiehensä Cash Warrenin kanssa ja toisen lapsen laskettu aika on lähiviikkoina. Hän kuitenkin myönsi mielensä voivan muuttua tulevaisuudessa.

– En voi kuvitella hankkivani enempää lapsia, ainakaan nyt. Äitinä oleminen on rankkaa ja raskauden loppuvaihe on niin tuskaista, etten voi kuvitella kokevani samaa uudestaan. Mutta katsotaan nyt, Alba kertoi E! Online -julkaisun mukaan.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.

Uusimmat