Raiskaaja kertoi teoilleen historian typerimmän selityksen

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa kulunut kesä on ollut kuumin 20 vuoteen, joten naiset ovat viihtyneet varsin hyvin minihameissaan, ja miehetkin ovat varmasti viihtyneet niitä katsellessa. Julkisuudessa on käyty myös keskustelua siitä altistaako paljastava pukeutuminen naiset seksuaalirikoksille.

Nyt Etelä-Koreassa on tullut ilmi tapaus, jossa 39-vuotias raiskaaja jäi kiinni ja hän käyttää motiivinaan juuri naisten paljastavaa pukeutumista. Miestä epäillään puolen vuoden aikana tapahtuneista useista seksuaalirikoksista ja pahoinpitelyistä.

Kaikissa tapauksissa uhrit ovat olleet pukeutuneita minihameeseen. Poliisi kertoi The Korean Herald -lehdelle, että Kim-sukuniminen mies vetosi siihen, ettei hän kyennyt vastustamaan minihameiden kutsua.

– En voinut hillitä itseäni aina kun näin naisen lyhyessä mekossa, Kim kertoi poliisille.

Uusimmat