Seksi lavuaarissa voi aiheuttaa vakavat vammat – naisen käsi irtosi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet pariskunnat harrastavat seksiä mitä mielikuvituksellisimmissa paikoissa, eikä esimerkiksi wc ole enää lainkaan harvinainen paikka siihen puuhaan. Jatkossa kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan missä seksiä harrastaa, sillä himon vallassa voi vahingossa valita vaarallisen paikan.

Näin on nimittäin nyt käynyt Uudessa-Seelannissa, jossa 28-vuotiaan naisen käsi irtosi vessan lavuaarissa harrastetun seksin yhteydessä. The Croatian Times -lehden mukaan naisen käsi leikkautui irti, koska lavuaari oli lohjennut ja sen veitsenterävä reuna sattui viiltämään käteen. Myös käden luu katkesi ja käsi jäi roikkumaan vain pienellä ihosuikaleella. Verenhukan voimasta nainen oli menettää henkensä turmassa.

Nainen kiidätettiin helikopterilla sairaalaan, jossa käsi saatiin kiinnitettyä takaisin kuusi tuntia kestäneessä leikkauksessa. Vielä ei ole tietoa kuinka hyvin nainen tulee tapauksesta toipumaan. Poliisin mukaan pari oli ollut niin kiihkoissaan, että he eivät olleet huomanneet että lavuaari oli rikki.

Uusimmat